Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är dig jag ska se upp till

Jag undrar ibland

om det är du



Om det är dig jag ska älska



Om det är dig jag ska

se upp till

och respektera



Om det är ditt efternamn

jag ska ha

om det är ditt barn

jag ska ha i min mage

om det är ditt namn

som ska stå i min ring




Fri vers av Tea Alex
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klart man undrar.
Konstigt vore det annars.
Men Guds tankar är högre än våra. Och Han ser redan det vi kallar framtid.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex