Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

79

 

 

i drömmar



väggens pendelslag


mellan de tunga orden


andas jag bara

här vid mitt intrampade,

innersta


ett naket minne

i stilla rum


mitten av


en blank bordsyta

en ensam ros i glasvas


ditt flyende liv

från mig


tystnaden



kvar i väntan







Fri vers av in effigie VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP