Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag blivit bestulen igen. Suck.


Stöldvarning

I mina ögon

är det besynnerligt

att någon vill stjäla

i en gemensam tvättastuga




Speciellt

när det är gamla trasor

som stjäls




Fri vers av Tea Alex
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 14:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Lessamt. Jag bodde ett tag i ett hus meden bra lösning på problemet - d.v.s. bra om en sådan krävs;( - man bokade in sig med lägenhetsnumret, och satte hänglås på dörren. Om någon ville in i tvättstugan fick den vackert uppsöka byktidsbokaren...
2011-07-05

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Tjuvar är slödder och ska pryglas offentligt. Stoppa asocialdaltet! D.S.
2011-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Hände även oss.
Dock icke här på denna gata men då vi bodde på Sicksackvägen.
2011-07-04

    ej medlem längre
Stjäla för stjälandets egen skull?
2011-07-04

    Tea Alex
En annan kvinna hade blivit av med sina trosor. Det var någon som hade tagit dem från torktumlaren.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex