Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag tror att jag redan faller



du få skada mej, kärleken
du får ta mitt hjärta och fylla det med glödande kol
bränn mej och
få mej att känna att du existerar
för jag vill veta att
du finns

blanda bara inte in honom
när du gör mej illa
blanda inte in honom


men kanske har du redan gett honom kniven
för jag vet
du måste ha en medbrottsling
någon att lämna
med skulden för det du gjort

men han är för fin, för oskyldig, för underbar
och jag vill inte förstöra det vi har

jag borde gå




men jag tror att jag redan faller





Fri vers av storm
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 22:35



Bookmark and Share


  AgnesP
Så fin. Tycker om.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

storm
storm