Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kartonger,någons annans påslakan,ångrade orgasmer,viktätning,kristenhet,och smörvänner. jag längtar efter alla dagar jag ännu inte upplevt


ekot:klockan är fem, 6 människor offrades idag till en nyårsraket!

året rinner ifrån våra händer och in i fotoalbumen
en flaska lycka var och tusenlappar
över hela himmelen i en park
vänner och kokböcker uppslagna i tallrikar
malmö är av musik
spyende småflickor i trappuppgången
chips på kläderna
vingliga ben
vänner
snön på våra ögonfransar
och vi hånglar av lycka


sjunger vi i ett moln av
cigarrer och pengar




slutet på ett förjävligt år.




Övriga genrer av vega lando
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-01-01 20:24



Bookmark and Share


  Tino
Ha haaa.. Vad ska jag säga... Din text... helt perfekt!
Varje liten mening blev till en del utav ett nyår.

Slutet var lika bra som början!=)
2006-05-23

  pang
du lyckas så bra med dina slut. detta slut var oslagbart...träffade en mitt i hjärtat. så sant, så obehagligt.
2006-01-13

  Ulf Popeno
Vi gråter, längtar och älskar, allt i ett gytter av tidsenheter. I vår tidsålder är inget annat så konkret som det mest abstrakta.
2006-01-07

    afrika
Amen
2006-01-04

  Propella
Vila bilder du målar! Som ett filklipp. Älskade följande rader:

"snön på våra ögonfransar
och vi hånglar av lycka"
2006-01-02

  SofiaN
precis som Daniel älskar jag ingressen!!
2006-01-01

  Daniel_78 VIP
ingressen säger allt, du kokar
och jag älskar det!
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando