Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

78



att finnas

för


nu


vakna

med vår gryning


i mig


känna flöden


där hopp möter liv

och tystnaden som vackrast


just här

som en liten del av



allt oavslutat










Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-07-05 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP