Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

76

 

långtborta är kvar

horisontens ljus, ny dag

av liv, av kärlek




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-07-06 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP