Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

73

 


mot himlen, på rygg

och du, avlägset nära

dunkar av minnen

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 13:57



Bookmark and Share


    Sofie Wijk
Vacker!
2011-08-05

    ej medlem längre
Fin...
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP