Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men inte stark


Nätter spenderade men öppna ögon.

Tankar som är konstanta och varar i evighet.

En obeskrivlig oro och ett trasigt hjärta.

En avsaknad efter din värme och din lukt.

Ensam men inte stark




Fri vers av Emzeer
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-07-10 16:31



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
En text som har många tankar bakom orden känns det som.

Gillar när en text som denna öppnar för läsarens egna tankar om saker och ting.

"Nätter spenderade men öppna ögon."
fastnar i tanken...

Bra skrivet med få ord
AE
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer