Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade sommar

Fräknig hy och gyllene bruna ben.

Detta är din och min sommar.

Smyger ut klockan två på natten, vet att du väntar på mig.

Badar under stjärnklar himmel och kysser dig tills det ljusnar.

Vill aldrig att det ska ta slut, vill leva i drömmen för evigt.

Men tiden är envis och vägrar lyssna på mina bedjande önskningar.

Hösten och kylan tränger på.

Du försvinner med värmen och sommaren.

Jag blir lämnad kvar i väntan och längtan.




Fri vers av Emzeer
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-10 16:35



Bookmark and Share


  Dan Linder
Känsla och bilder i ett. Du är bra på det här, att förmedla ett skeende och atmosfär. Fortsätt med detta!
2011-11-15

  LassO
låter tragiskt
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer