Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att köpa för att existera

Jag tröttnar till slut


på att samla och köpa


på att välja och vraka


på att äga och införskaffa


istället för att vara


och andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 90 gånger
Publicerad 2011-07-12 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Identity", som X-Ray Spex också sjöng. Och "Identitet" med Peps,

Du har ett egenvärde.
Konsumtionssamhället bygger på en bluff.
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex