Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
95.03.08
13.50



Frihet

gav mig en själ

av lidelse
hör min veklagan

ärligt ord
subventionerad induktans
relaterat verklighetsbegrepp
flyger, fyller, filmar
ser, smiter, similerar
advert stinkefly försvinner
lycka och hälsa äro
indifferenta begrepp
förmenta att hyllas

axplogsskivlingar
cirkulerar, tumlar
kring symbios




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-01-02 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund