Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för där finns en längtan

stänger verkligheten ute

så länge

skapar rummet
där den inte når mig

där jag kan andas

söker tillit

våga lätta
mitt motstånd

tro på att den
åter kan tas emot

att den ska
släppas in

för att varsamt förenas

med de drömmar

jag ännu inte
helt kan se




Fri vers av Karin Andersson
Läst 502 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-07-12 14:13



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
du skriver avspänt och självklart.
tack.
jag blir berörd.
2011-10-20

  M-Lyn
Ömt Varligt Ljuvt fint
2011-07-17

  mickech
Varsamt, vackert och ömsint skrivet!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson