Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
95.12.10
14.55



Det är natt



Det är natt
det är natt
jag blundar för att
jag inte har annat
att göra




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-01-02 16:24



Bookmark and Share


  Cris
Den fick du till bra! Hur många gånger har man inte tänkt så. :-)
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund