Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benrangel som mötte självsvälten.


omklädningsrummet visade olika figurer.
hon fascinerades av kroppar likt lik beundrar hjärtslag
skolgården hade blivit anfallen som templet blivit i Rom


Hon försökte slå bort vågor av hunger
smälta ljudet i en storm av höga friktioner
andas in fågelkvitter och släcka törsten med kvicksand.

fast i en vintersömn med genomsyrat skelett.
dom hånade sjukdomen som föddes genom självsvält.

tvåhundra ben fastgjutna i kroppen och urvridna leder.


Blåmärken matades och ett tonårsliv sänktes i takt med stenarna som kastades rakt ner i havet.




Fri vers av Silverstjärna
Läst 409 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-12 17:50



Bookmark and Share


    Onnahed
Dina ord berör och jag tror att många kan relatera. Skickligt ordmåleri, vackert.
2015-02-07

    ej medlem längre
Denna dikt beskriver allt för många människor. Men dikten är mycket bra.
2013-04-01

    ej medlem längre
Denna dikt beskriver allt för många människor. Men dikten är mycket bra.
2013-04-01

  fångad
vill ge dig hundra applåder, så nedrans bra! hjärta på dig<3
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärna