Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

68

 

 

nu är


tid

att drömma, skriva


monument

på den vita ytan


med tystnad


låta min skugga


vara

ord som spränger


in i dina öppna

och stannar


djupt



genom








Fri vers av in effigie VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2011-07-13 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP