Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sukt

vad kan en äldre man ha att erkänna av saknad sukt
inte vågar man väl berätta allt man tänkt sig om
om bilderna om känslorna om hetsen i sin kropp
om tonåren om förtvivlan när livet och kärleken dog

om förbjudna drömmar om förstulet smek
vad fan
man är ju gammal
som tomten
eller mer




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP