Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag vill mestadels vara ifred


vill inte att du tränger mig


med dina ord




Fri vers av Tea Alex
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-18 10:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kämpa för rätten att säga nej.
2011-07-18

  Anna*
Starka rader om en innerlig önskan! Applåder
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex