Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen återvändo

tillbaka från min vila
tillbaka från ett annat land,
ett annat liv

för första gången ser jag mig omkring
och är inte hemma

bland alla mina saker står jag,
men jag har kommit bort




Övriga genrer av TraciHair
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-01-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TraciHair
TraciHair