Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mer


jag har väntat i åratal på detta

väntat med pulsen i halsen
och svettiga handflator

han dricker alltid för mycket
blir stor och fumlig

han välter saker
grävskopor till armar

hon är så liten och nätt
en fågel
älskade mamma

för bra
för bra

för honom


ikväll kom den


smällen




Fri vers av TraciHair
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TraciHair
TraciHair