Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag 1985 då jag 12 år gammal var lite inspirerad efter filmen "Mitt liv som hund"


LAIKA

Bort från värmen där är natten
Bort från gråten
Bort från skratten
Bort från ljuset
In till ljuset
En liten hund




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-16 09:02



Bookmark and Share


  Connie
Tar denna lilla till mitt hjärta!
2014-06-30

  Lynx63 VIP
Vemodig men vacker.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP