Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skrev jag i vrede. En vrede som orsakats av att en nära vän kränkte mig. Vissa vänner benämner det våldtäkt - jag ser det som ett drastiskt avslut på en vänskap jag trodde var ömsesidig.


Varningstext!!!

Jag är en trampmina med fördröjd utlösning
Känner du inte till det kan du bli dödligt sårad

En vecka ungefär efter att du:

- gjort något som sårat mig

- överskridit någon av de få gränser jag inte är medveten om var jag har

- kommit mig för nära och triggat min rädsla för att bli dissad för den jag är

- försökt förmå mig att göra något jag inte har lust till

- berört mig utan att vara den jag innerst inne vill bli berörd av


då exploderar jag och konsekvenserna kan bli svåröverskådliga

Räkna inte med förklaringar
Räkna inte med ursäkter
Din ursäkt väntar jag på
för att jag ska kunna hämta mig från de sår du orsakat mig

Förvänta dig inte att jag i mitt kaos ska se dig som sårad när du kanske dödat min förmåga att våga älska




Fri vers av Sidek
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-16 11:27



Bookmark and Share


  Chattis J
Oj! DEN VAR BRA!
2011-11-23

    ej medlem längre
En text gjord av starka känslor, och som jag tror att många kan känna igen sig i!
2011-07-16

    ej medlem längre
oj så starkt
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sidek
Sidek