Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hon vibrerar

 

hon vibrerar

 

jag låter mina händer

mina fingrar leka

över hela henne

mitt i natten kan jag börja

längta och det räcker att jag

bara drar ett finger över hennes

underbara former så kvider hon

 

hon vibrerar

 

sakta, stilla smeker jag halsen

fingrarna vandrar

stannar upp vid hennes G....

som jag sänker och höjer allt efter

vad hon önskar

snart är vi båda stadda i en dans

som slutar i ett skönt crescendo

och långt efter

att jag hängt upp henne

på väggen

min sköna Tarino

min egen Bjärton gura

från 66 så hör jag hur

hon vibrerar..........

 

kb

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-17 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jojomen... Musik är sensuellt.
2011-08-20

  Stefan Spets Arleij
Själv har jag en Aria AC-8, och det var kärlek vid första ackordet. Även ting kan ha en själ!
2011-07-17

  Bibbi VIP
Då och då har jag fått lyssna på vibrationerna över telefonen i natten eller fått ett smakprov på dator eller mobil och förstår exakt hur Du menar.Men det krävs en musikalisk person för att allt ska bli livs levande:-)
Applåd och bokmärke.
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP