Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag livnär mig på vår lycka

Så fort vi skiljs åt
kryper rädslan in i mig,
jag vågar inte hoppas på ett långvarit förhållande,
jag försöker tränga bort den glädje jag känner
men samtidigt
så älskar jag att tänka tanken
på att det är du och jag

men första kärleken sägs aldrig hålla för evigt,
så är mitt liv slut den dagen då du försvinner,
den dagen då du suddas ut?

jag håller ett järngrepp om dig,
men jag är rädd att jag är för klängig,
att jag snart kommer kväva dig

jag är livrädd,
jag livnär mig på vår lycka,
du är som näring för mig,
som syre

Hur ska jag då kunna leva utan dig?
Jag vet att jag klarat mig innan
men jag vill leva,
inte bara existera




Fri vers av Paulis
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-07-17 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis