Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en realist. Men kalla mig vad fan du vill.

(galen)


Jag är en realist men kalla mig vad fan du vill.
Ibland vill jag bli hon som försvann.

svälja elden
ta på orden.
skena i land.

Vill skrika ut mitt hat till hela världen.
ta på mig en tvångströja
och blunda för tredje världen.

kalla mig galen.
fan, jag är realist.

sjung ut din lovsång.
spotta på mitt hjärta

sänk ner knytnäven och följ med isen.
spola dina hundögon rena.
kasta pilar

och fånga tomheten du skänkte bort.

ställ dig vid falluckan,
möt farbror krok som gav din farmor giftpiller

kan du få mig att försvinna nu?




Fri vers av Silverstjärna
Läst 509 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-07-18 03:10



Bookmark and Share


  sandraskänslor
gillar verkligen verkligen den här, väldigt stark dikt!
2011-07-20

    kivu
Du är realist och revolutionär. Och jag gillar det.
2011-07-18

    ej medlem längre
Jättebra, verkligen. //F.
2011-07-18

  Emma Broberg
Älskar detta!
2011-07-18

  Fru Intighet
Underbart fint.
Jag är inte negativ, jag är realist.

Du är så duktig.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärna