Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig skäl att vara motvals

Jag är kanske inte intresserad

av att vara beskedlig



Jag vill kanske vara vild

och motsträvig




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-18 14:35



Bookmark and Share


  Wallpaper punch
hur skulle dikten vara om alla kanske togs bort? Kanske ;) ännu bättre
2011-07-19

  Lars Hedlin
Varför vara som man förväntas att vara!? Bätte att vara sig själv! :))
2011-07-19

    ej medlem längre
so what?
2011-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Allt har sin tid.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex