Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han förstår mig.


Vill inte

Jag vill inte ha fler saker


Jag vill vara ifred


med Gud




Fri vers av Tea Alex
Läst 87 gånger
Publicerad 2011-07-19 10:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allenast ett är nödvändigt.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex