Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Jag vill inte fly in

i musiken




Jag vill leva här

i verkligheten




Fri vers av Tea Alex
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-19 10:26



Bookmark and Share


  ULJO
Att fly in i musiken kan vara ett sätt att finnas här. Bra skriftat för övrigt
2011-07-19

    ej medlem längre
Svårt att veta när det är läge att fly/distrahera sig eller stanna i verkligheten och hantera det som man behöver göra.
2011-07-19

  Larz Gustafsson VIP
God idé och tanke.
Musik kan förgylla dock.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex