Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig

Nu kanske jag aldrig

får se dig mer



Nu kanske jag aldrig

får se dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-19 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex