Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till A. Du vet tyvärr inte att den här dikten är till dig och det kanske är bäst så.


Kärleken till en Dikt

Värmen i ordvalen

Ser mig igenom pappret

Som en blind ser en människa

Känner med ett naket hjärta

som väntar på kläder

Rör vid mig

utan händer

Ser mig

utan ögon

Talar

utan ord

Omtanken i varje punkt
och komma, kommatecken, tecken till att komma

Lägger hjärtat i händer,

snälla krossa det inte.




Fri vers av Zthephan
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-21 03:26



Bookmark and Share


  annso.fie
Mycket vackra rader...
gillar speciellt,

"Ser mig genom papperet
som en blind ser en människa"
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Zthephan
Zthephan