Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den outhärdliga väntan

Klockan tickar,
klockan går,
jag väntar förgäves
medan det nedför kinden
faller ner en tår

svara mig nu,
fick jag dig att må dåligt?
du vet att jag gillar dig,
jag gillar att du är du

hör av dig snart,
jag blir tokig av väntan,
av att inte veta,
du gör mitt liv till något underbart

natten väntar framför oss nu,
sover du?
är du vaken?
varför får jag inget svar?
jag ber dig,
snälla, stanna kvar

klockan tickar vidare,
timmarna går,
jag orkar inte vänta mer,
nedför min kind faller ännu en saltad tår




Fri vers av Paulis
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-07-22 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis