Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norges sorg

Sorg och galenskap

fläckar vår värld



Norge

åh Norge

hur kunde detta

hända




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 09:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner noll och ingenting inför det inträffade och vägrar att sätta mig in i ämnet.
2011-07-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag säger
detsamma.
Vi har vänner
i Norge. Jag vet
inte var de är...
Inte vart det bär...
Allt känns så frukt-
ansvärt hemskt!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex