Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

61

 

 

efteråt


är ingenting

av landskap och gryning


tankar


dunstar med hjärtat

och handen som öppnar

varm


sluter


mellan vindarna

i förnimmelsen


av hjärtan

som slutat slå


och ny tid









Fri vers av in effigie VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-07-23 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP