Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaldjur


du är en pärla
jag är dess mussla

varmt och tryggt vilar du
omsluten av mig

jag vårdar dig ömsint
tills den dag du är mogen
att lämna mitt vackra skal

sakta tar du dig ur
och möter mitt yttre

du ger mig en makalös kyss
och viskar något som bara vi vet

min hand blir din och
vi följer viskningens hemlighet




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-01-03 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne