Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustbagatell en sensommarkväll



Bärplockaren ser
hallonrött mot liljevitt
bada i månsken
ylar likt vargen vällust
i tjärnen bortom räckhåll




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-24 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar...
2011-07-24

  Delilah Juno VIP
Spännande ...färgrikt.
2011-07-24

  lodjuret/seglare VIP
Jag misstänker starkt att det bara finns en som du. Tur är det, man vill inte att texter som dina blir som att läsa 'tretton på dussinet', utan mera som att gå törstig och plötsligt få läppja ett glas cider.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP