Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn och allt som skulle komma efter

Minns du regnet



Det som svalkade

det som värmde

det som sköljde bort

all Din synd?



Det som visade dig

vem du är?




Fri vers av Tea Alex
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex