Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna vatten

Minns du hur allting tystnade


minns du hur allt blev stilla och klart


en vinternatt i is


med stjärnor utav stål




Vi vandrar över öppna vatten


jag ska dra dig tätt intill mig




Stanna nära


stanna nära


gå ej långt ifrån




Stanna nära


stanna nära


gå ej långt ifrån




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex