Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Ska Du Göra

Saliv från en klittrig mungipa

hänger sig kvar tills styrkan sviker

och splätter mot klinkers

Ben armar och kropp i en rullstol

lyset på men ingen hemma

att se världen igenom en mur av glas

höra någons dunkla röst igenom ett hav

Du vet att Du finns för att Du vet att Du tänker

men ingen kan se dina tankar

Du finns bara för dig själv

Vad ska Du göra livlösa själv

Vad ska du göra?




Fri vers av Zthephan
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-07-25 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zthephan
Zthephan