Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag orkar snart inte mer,
jag lider så att det verker i hjärtat,
tårar forsar ner,
jag vill bara ha ett normalt jävla liv,
jag vill kunna må bra,
jag minns inte ens längre när jag sist gjorde det,
men jag vill att den dagen kommer alldeles snart
för jag orkar inte hur länge som helst

Jag vill avsluta mitt värdelösa liv,
ingen ser mig ändå,
ingen finns ändå där,
ingen orkar ens lyssna på vad jag har att säga,
men jag vågar inte ta det steget
bort från allt,
för det finns kanske fortfarande lite hopp kvar

Jag tittar ut genom fönstret,
jag vågar inte gå dit ut,
jag är rädd för att tappa kontrollen,
rädd för att jag ska hoppa framför tåget som kommer

Varför kan ingen hjälpa mig nu,
varför får inte jag må bra,
bara smärta och nedstämdhet,
jag orkar snart inte vara kvar

Snälla, hör mina rop på hjälp,
se mina armar med ärr,
se hur jag lider,
jag känner hur det svider,
bränner i hjärtat,
snälla, hjälp mig någon!




Fri vers av Paulis
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-07-26 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis