Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rader som skär

Jag har så länge stått vid kanten
inte vågat ta det sista steget
Så gjorde jag det till slut

Kastade mig ut i det oändliga
föll handlöst ned genom dina ord
för att sedan sjunka djupt ner
i dina blödande känslor

I kampen för mitt liv föll tårar
blod färgade min kropp

Lyckades ta mig ur
märkt i hjärtat
och hur jag än försöker
är jag också märkt för livet




Fri vers av röd_asfalt
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-26 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt