Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

Det är spännande att se

hur vi som blivit som mest

förlåtna

ändå har så otroligt svårt

att vara dem

som förlåter andra

mest och oftast

på det mest

naturliga

sättet




Fri vers av Tea Alex
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-02 06:23



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Alla vi(de) som har svårt att få
orden över våra läppa kan ju
i stället säga det i handling.
2011-08-02

  jörgen g
Livsviktigt ämne du tar upp här...
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex