Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförsvar 4

Jag vill inte förlåta direkt

jag vill vara arg

först




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-03 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med jörgen g
2011-08-13

  jörgen g
Det är mänskligt och sunt att få bearbeta sina känslor. Jag har rätt att vara arg. Det är en sund känsla. Det är mer vad flertalet gör med sin vrede och hur de uttrycker den som kan bli problematiskt och osunt...

Väldigt bra och tankeväckande dikt!
2011-08-11

    sleepwalking
Sådär är det. Så är det verkligen.
2011-08-07

  Mats Henricson
Inget fel i det....
2011-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt. Trycker man ned i källarvåningen och håller masken blir det fel.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex