Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker just de orden



Mitt i mellan tid
och rum finns dolda ord som
är livets mening




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-02 23:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
är... orden verkligen dolda
2011-08-03

    ej medlem längre
de dolda orden är bara SÅ viktiga att höra
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP