Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk



jag känner inte någon jag tycker om
det är inget jag grubblar över
sentimentalitet passar bäst i skymundan
jag kan likväl dela ut
etiketter på löpande band

jag känner dig
med ett ögonkast
vet inget som du döljer
men allt som du döljer det med




Fri vers av MLP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP