"Snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor".

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 "Snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor".




4/8: Namnsdagslimerick till Arnold och Arne



  "Säg mig", sa Arnold i Kälarne

"Du, Arne, den mest oerfarne!

Varför fick du ett nyp, 

du ditt malliga kryp?"

Arne log "För jag kom först till kvarne!"

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 02:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehe ja först till kvarn får först..som sagt ☼
2011-08-04

  lodjuret/seglare VIP
ett visdomsord till morgongröten
likt fiske utan mask eller flöten
man skulle känslosamt kunnat tycka
den andre mer än blott velat knycka
kanske även givit rivalen på nöten
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP