Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motivet på bilden utgörs av ett stycke av Klarälven vilken via små utflyktiga rännilar genomflyter Karlstad. Texten fanns på i mejlande med en viss poet vid namn gunwale


Något litet om att älska - en aforism





Det värsta med att inte ha någon
att älska, som också älskar en, är
att det då är så svårt att vara otrogen
någon annan än sig själv.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-08-04 12:20



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Klurigt och lurigt. Bilden inte olik en målning av Monet.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP