Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genuint



i min stad
lyssnar vi till varandra
med hjälp av högtalare
studerar den andre
genom kameralinser
speglar oss själva
i bildskärmar
och inte finns det väl nån
som någonting sett
med egna ögon




Fri vers av MLP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-04 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP