Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets förundran

är det inte
märkligt

hur en varelse
så levande
med andetag
hår
skratt
och rynkor
de små kråksparkarna vid ögonen
de djupa fårorna i kinden
de nariga händerna
och den nättaste nästipp

alltid
och oåterkalleligt
en dag
inte längre är där

är inte det
väldigt märkligt?




Fri vers av tapetklister
Läst 307 gånger
Publicerad 2011-08-04 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister