Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stunden

Jag vill begrava mina känslor,
vill inte känna något,
orkar inte tänka mer
för det enda jag ser
är nattsvart mörker



Jag vill ta fram min vän,
det vassa,
låta känslorna försvinna ett tag,
det finns alltid där när jag behöver det,
det hjälper mig ur det värsta
vad det än är



Jag vill få bekräftelsen,
vill höra komplimangerna,
som även tusentals andra tjejer hör
men jag blir ändå glad,
känner att de menar det,
att de vill ha mer

jag vet att de utnyttjar,
jag vet att det kan vara riskabelt
men när det inte finns något annat
eller någon som vill lyssna och finnas där,
kan jag inte göra mycket mer
än att ta till de knep
jag känner till
som dämpar allt för stunden




Fri vers av Paulis
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-08-04 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis