Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fordonen på bil(d)en har inte ett skit med artikeln att göra. Artikeln är dessutom slut hos generalagenten.


Man skulle kunna få för sig att jag gillar bilar för...






...jag blev himla frälst i paddanmodellen av citroen, när jag såg den i en film, den med gällivarehäng där bak och två små lampor i de där utskotten upptill.
Jag gillar bilar med taxöron som fälls ut och tänds när bilen skall svänga... jag gillar bilar, allt från de första fyrhjuliga fordonen utan tak till de som gjordes under tjugotalet.
Redan för en tjugo trettio år sedan proklamerades det från nåt ställe att bilar med högt arschle utgjorde en trafikfara eftersom det var så svårt för föraren av bilen att avgöra hur nära det var att backa eller bli påkörd bakifrån.
Nu för tiden designas 'alla' bilar med högt arschle.
Men det är kanske bara en fluga, vem vet?
Dumheter kommer igen, bara man väntar tillräckligt länge.
Varför inte sätta 'stödhjul' på armar som sticker ut, på bilens sidor i jämnhöjd med bakhjulen, som på småungars cyklar.
De skulle inte vara till någon större nytta, annat än för förare som tagit sig ett glas för mycket.
Jag som själv inte har körkort anser att alla som färdas med bil, buss, motorcykel, eumoppe etc längs rikets vägar bör var klädda som hockeyspelare med full utrustning och hjälmen som pricken över i.
Då skulle många överleva när bilen körde genom räcket och föll sådär en tio, femtio meter rakt ner i naturen.
Om jag då satt på en restaurang någonstans i Karlstad medan en bil körde genom räcket någonstans utanför Lysekil, då skulle jag och alla andra i restaurangen klara sig med livhanken i behåll, såvitt vi icke dog i matförgiftning förstås...




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-08-05 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP